0293 - 106 99nianmotorcenter@boschcarservice.se
Välj en sida

bilverkstad Gävle & Sandviken

Vi hjälper dig med din bil

Nian Motorcenter AB är rätt plats för din bil, när något behöver åtgärdas. Vi utför allt ifrån service till större reparationer. Du som bor eller som befinner dig i närheten av Gävle och Sandviken, och som är i behov av att anlita en bilverkstad har kommit fullständigt rätt. Vi på Nian Motorcenter AB ser fram emot att kunna hjälpa dig med din bil.

Nian Motorcenter AB är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service, som är den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Vi erbjuder service av bilar och för oss spelar det ingen roll vilken typ av bilservice som du vill ha. Vi hjälper till med alla typer av problem som kan uppstå på bilar.

Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken. Oavsett vilken typ av bil, som du har, så kan du alltid lita på att vi kan hjälpa dig. Huruvida din bil drivs med bensin, diesel eller el är likgiltigt för oss. Vi kan hjälpa till oavsett vilket drivmedel, som din bil råkar ha.

Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifrån med bibehållen nybilsgaranti. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med din bil. Välkommen till en bilverkstad, som du kan lita 100 procent på